Kā noformēt vīzu uz Baltkrieviju viegli un bez galvasāpem?

Jūms vajag vīzu uz Baltkrieviju – Latvijas un ES pilsoņiem, vai arī Latvijas nepilsoņiem? Zemāk var atrast informāciju ar cenam un nepieciešamo dokumentāciju. Cenas uz baltkrievijas vīzam noradītas eiro – EUR:

Vīzas tipsIzpildes tērmiņš - cenas eiro - EUR 
Privātas, darījuma vīzas:5 darba dienas2 darba dienas
Cenas, EURCenas, EUR
Vienkārtēja vīza - līdz 30 dienām35,0060,00
Vienkārtēja bērniem līdz 6 gadu vecumam10,0010,00
Divkārtēja vīza - līdz 30 dienām45,0080,00
Daudzkārtēja vīza - līdz 90 dienām, ar savu ielūgumu80,00140,00
Tranzītvīzas:5 darba dienas2 darba dienas
Vienkārtēja vīza20,0030,00
Divkārtēja vīza25,0040,00
Daudzkārtēja vīza45,0080,00
Visas tranzītvīzas bērniem līdz 6 gadu vecumam10,0010,00
Vīza uz 1 gadu:5 darba dienas2 darba dienas
Daudzkārtēja vīza - ar saviem dokumentiem90,00150,00
Lai noformētu viesošanās vīzu līdz 30 dienam uz Baltkrieviju nepieciešama sekojoša informācija un dokumenti:
  • 1 viena fotogrāfija 3,5 cm x 4,5 cm uz balta fona;
  • Pase (pases derīguma termiņam jābūt vismaz 3 mēnešus ilgākam par vīzas derīguma termiņu; ar 2 tukšām vīzu lapām);
  • Obligātās apdrošināšanas polise (0.35 EUR./dienā);
  • Aizpildīta anketa.
  • Personām, kuras dzimušas 1991.gadā un vēlāk nepieciešams iesniegt dzimšanas apliecības kopiju
Vīzas anketā norādīt:
  • dzīves vietas adrese, telefons;
  • darba vietas adrese, amats, telefons;
  • ģimenes stavoklis – laulātās personas vārds uzvārds, dzimšanas dati un vieta, pilsonība, sievietem- meitas uzvārds);
  • uzaicinātājas organizācijas nosaukums Baltkrievijā (vai personas vārds, uzvārds), tas adrese, telefons.

Lai noformētu biznesa vīzu uz Baltkrieviju:

Vienreizējai, divreizējai vīzai līdz 30 uzturēšanās dienām Baltkrievijā:

uzņēmuma adrese, telefons, kontaktpersonas vārds un uzvārds;

jānorāda brauciena mērķis.

Daudzkārtējai vīzai līdz 90 uzturēšanās dienām Baltkrievijā:
  • galvojuma paraugs
  • uzņēmuma adrese, telefons, kontaktpersonas vārds un uzvārds;
  • Galvojuma kopija uz Baltkrievijas firmas veidlapas;
  • Latvijas firmas lūgums izdot daudzkārtēju vīzu.
Nepieciešamie dokumenti daudzkārtējās Baltkrievijas vīzas noformēšanai:
  • Lūgumraksts;
  • Izraksts no Baltkrievijas tiesu ministrijas (derīga vienu gadu) vai apliecība par Baltkrievijas firmas reģistrāciju, noteriāli apliecināt Baltkrievijas notārām (derīga vienu gadu);
  • Vēstule Latvijas vēstineicībai no latvijas uzņēmuma ar lūgumu noformēt vīzu;
  • Sadarbības līguma kopija (darbības laiks ne mazāks, ka pieprasāms vīzai), katra lappuse parakstītas un apzīmogota latvijas uzņēmumam.
Lai noformētu tranzīta vīzu uz Baltkrieviju nepieciešams:
  • Galamerķa valsts vīza, vai pie bezvīzu iebraukšanas – galapunkta adresi.

Jūs varat lejupielādēt teksta failu: Vīza uz Baltkrieviju (word; doc)

Aktuāla informācija:
Lūdzu, zvāniet: (+371) 67-686-332 vai rakstiet: info@vlissa.lv 

Vai nāciet uz mūsu tūrisma firmas VLISSA biroju kura atrodas Rīgas centrā un saņemiet visu nepieciešamu informāciju par vīzam.

Vairāk nekā 23 gadu pieredze vīzas noformēšanas sfērā

Mēs esam tūrisma firmas Vlissa komanda, kura strādā Latvijas ceļojumu tirgū sākot ar 1991. gadu. Jau vairāk nekā 24 gadus mēs nepārtraukti uzkrājam pieredzi un veiksmīgi risinām visdažādāko ceļotāju uzdevumus.

Kas man dod firmas Vlissa bagāta pieredze? Noformējot vīzu pie mums, jūs saņēmat:
  • galvassāpju trūkumu – noformēto vīzu saņemsiet laikā;
  • mieru: mums ir oficiālas akreditējumi vēstniecībās un konsulāros nodaļās;
  • pārliecību par dokumentu drošību un konfidenciālitāti;
  • drošumu: anketa tiks noformēta un padota skaidrāatbilstībā ar reglamentu.

Lai iegūtu vairāk informācijas par vīzas noformēšanu, lūdzu zvaniet pa tālruni: (+371) 67-686-332 vai rakstiet savus jautājumus uz e-pasta adresi: info@vlissa.lv ar atzīmi “vīzas“,un atzīmejiet kādā Valstī Jūms vīza ir nepieciešama. Būsim priecīgi Jūms palīdzet!

 

 

This post is also available in: Russian