Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 30 dienām pusgadā bez vīzas!

Latvijas nepilsoņiem nepieciešams nokārtot vīzu elektroniskā formātā pirms ceļojuma.

Vīzas noformēšanas cena: 28 EUR

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– pase, kas derīga ceļošanai un kuras derīguma termiņš ir vismaz 6 mēneši pēc atgriešanās no ceļojuma un kurā ir vismaz divas brīvas lapaspuses vīzai;
– aviobiļetes kopija;
– viesnīcas rezervācijas kopija.